Nádobí, kuchyňské potřebyVše pro domácnost a kuchyni

Keramické nádobí - co o něm možná ještě nevíte

Publikováno 15.03.2012 v 10:25 v kategorii Nádobí, přečteno: 157x

Nádobí s keramickým povrchem má dokonale nepřilnavý povrh, který je odolný vůči teplotám až do výše 450°C. Tento keramický povrch je navíc velmi odolný a má dlouhou životnost. Další jeho velkou výhodou, kterou jistě ocení většina z nás, je jeho velmi snadné čištění, ke kterému většinou stačí jen houbička a opláchnutí nádobí pod teplou vodou.

Tělo keramického nádobí je vyrobeno z tlakově litého hliníku, jindy také nazývaného jako hliníková litina. Tento vynikající materiál spolu s kvalitním provedením zaručuje, že se nádobí zahřívá snadno a rovnoměrně a má vynikající tepelnou vodivost. Tyto vlastnosti navíc znamenají i značnou energetickou úsporu oproti používání běžného nádobí. Keramické nádobí je proto vhodné na všechny typy vařičů včetně indukce.




Zdravé vaření

Keramické nádobí je ideální i pro zdravé vaření. K přípravě chutného jídla Vám postačí až o 50% méně tuku než u běžného nádobí. Nádobí je skvěle použitelné při smažení, dušení a dokonce i flambování!


Krásný design

Keramické nádobí nabízí různé barevné provedení v moderním designu. Většina modelů je vybavena bílým keramickým povrchem. Vaření na bílé ploše má výhodu, že můžete jasně pozorovat celý proces vaření a mít tak lepší kontrolu nad množstvím použitých ingrediencí. Některé keramické hrnce a pánve jsou také vhodné pro zapékání v troubě.


Širokou nabídku tohoto nádobí naleznete např. zde :Nádobí s keramickým povrchem

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?